söndag 21 oktober 2007

Moralstärkande seger mot Ragnar!

Hej och hå så skönt med en seger igen! Det var ju alltså mittenplacerade Ragnar som stod för motståndet i lördagens match, som slutade 4-3 i vår favör. Dock långt ifrån smärtfritt.

Vi inledde matchen med ett snabbt mål av Eric, efter samspel med undertecknad. Ragnar blev tagna på sängen, och de blev ännu mer antastade när Eric smällde (eller kanske föste?) in sitt andra mål för dagen. Ragnar vaknade dock upp ur sin mardröm och började ta över allt mer i den första halvleken, och fick också en reducering till 1-2. Men genom starkt försvarsspel av samtliga i laget, och i synnerhet de enda två tjejerna Lovisa och Becka, så lyckades vi hålla 1-2 halvleken ut.

Andra halvlek utvecklade sig till en riktig pärs, men det började ganska bra. Vi hade fått en utvisning precis innan halvlek, men det numerära underläget klarade vi utan större problem. Efter att ha kommit igång lyckades till och med jag göra två mål, efter fina förarbeten av bland andra Wholle och Lajvnus. Det första åstadkoms genom en petning med en hand; jag har svårt att tro att bollen färdades snabbare över mållinjen än ca 0,34 km/h. Det andra sköts in i öppet mål. Men det var någonstans där problemen kom, och Ragnar tog återigen över taktpinnen. Två snabba mål från deras sida orsakade det försmädliga läget 3-4 och pressen från deras nummer 9 speciellt var otäck. Men vi höll ju undan, och den månghövdade publiken hurrade!