onsdag 19 december 2007

En dag var ingenting som vanligt..




... Klockan tre på eftermiddagen.. asch, där ljög jag, det var nämligen 16.20 för att vara exakt! Seriefinal inför stundande serievila stod på programmet, Maxi vs. Bandybanditerna - vilken rysare.

Värt att notera är att innan matchen var poängskillnaden mellan lagen bara 2 poäng och Lul spelade inte, men hade med sig kameran ;)

Bara ett par minuter innan matchstart började det bli en smula oroligt i BB, då det visade sig att vi endast hade två tjejer som spelade och Tomz saknades. Det kändes som förlusten var klar redan då, inte en chans att ett ofullständigt lag skulle ro på formstarka Maxi! Undertecknad började få darriga ben och övervägde ett kort ögonblick att använda mat- och sovklockan som en anledning att inte spela.

Så blev det till slut match. Och knappt hade domaren blåst igång matchen innan vi fått en utvisning och ett mål i ryggen. Inte en drömstart, så säg? Kort efteråt blev det iaf svar på tal och en gnista hopp tändes i och med 1-1 målet, samt att Lul (vår mobila publik) äntligen anlänt! Vilken match han sedan skulle komma att bjudas på!

Genom målsprutan Perkan, trollkaren Malte och den något förrvirrade Wollie bollie (förvirrad pga av att han spelade anfallare i denna match) kunde BB vända matchen till imponerande 6-1! Målen var skörden av en fantastisk laginsats där framför allt tjejerna är värda en stor eloge för sitt nästan felfria backspel matchen igenom.

Så visst blir det en god jul alltid för alla banditer! Se nu till att äta rejält med gröt och ha en riktigt trevlig jul samt ett gott nytt år - så ses vi för cupspel i början av januari!

/W. Bollie.

2 kommentarer:

LuleN sa...

Härligt skrivet Wholle! :)
Känns skönt med lite avlastning...Jag firrar lite bilder ;)

Anonym sa...

efterlyser en lagfest ? få ihop lagmoralen lite ;)