torsdag 15 november 2007

Knapp seger mot vattentokarna

Oj! Där kom Bandybanditerna undan med hjärtat i halsgropen! I gårdagens möte mot bottenlaget Flumeride blev det tuffare än väntat för serietreorna, då de "bara" vann med 2-1 efter två mål av super-snipern Perk.

Precis som åkattraktionen var match ganska seg och händelsefattig. Egentligen kan otäckt många paralleller dras mellan matchen och Lisebergsklassikern. Matchen började nämligen mest som en seg uppförsbacke spelmässigt, och när man väl kom upp på någon slags nivå gled spelarna mest omkring utan att komma till några direkta avslut. Första halvlek slutade också 0-0, och Bandybanditerna talade ut om misstag som gjort gjorts och vad som kan bli blötare...eh, bättre, inför fortsättningen.

Och just det, nära mitten av matchen kom också en första liten nedförsbacke, vilket innebar 1-0 för serietrean. Sedan blev allting tyvärr segare igen, även om spelet flöt (;)) på. Flumeride kvitterade också i en svag stund, vilket ökade nervositeten inför slutet av åket då det ju avgörs vilka som blir mest blöta.

Här klev dock undertecknad fram och genomförde ett taktiskt genidrag! LuleN skaffade sig nämligen en utvisning precis innan blixten smattrar av i backen. Detta frigjorde ytor på hela planen, och det var inte allas vår stabile Perk sen att utnyttja. Pang sa det, och BB var återigen herrar på täppan. Stocken åkte därefter ner för backen i en väldig fart (60 km/h) och det visade sig att det var Flumeride som hade platserna längst fram! Pwn3d!

Men allvarligt talat, Flumeride körde stenhård defensiv, vi pressade på men hade svårt att få till avslut pga deras ständiga köttmur på 3 personer framför mål. Vi vann till slut rättvist. Därmed basta!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att ni skoter er alldeles utmarkt! har tva sma tips till er, fortsatt spela bra och fortsatt vinna!! =)

LuleN sa...

Ojojoj, det var verkligen handfasta tips du bjöd på! ;)
Du får ha det så bra du också, nu är väl Linus där också va?

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Hej Lulen,

Nej, jag lyssnade inte på UP innan du tipsade mig om dem. Däremot har jag fått en massa inbjudningar till fester anordnade i deras namn. ;-)

Egentligen är det ju bara en låt de gjort som är riktigt bra, men satan så bra den är då..

/Klaus