onsdag 7 november 2007

Målkalas mot 110%




Det blev som bekant en fullkomlig överkörning i matchen mellan Bandybanditerna och 110% på måndagkvällen. Det nästan löjligt bra slutresultatet skrevs slutligen till 14-0, efter bland annat 6 mål av snipern "Perk".

Redan innan domaren blåste för första tekningen märktes en stor skillnad i motståndarlaget, som Bandybanditerna hade en tuff premiärmatch mot i september (4-3 till Bb): Deras superdiva och fyrtorn saknades. Denne gjorde under den matchen 100 % av 110 %:s 3 mål, och precis som många experter efteråt trodde verkade laget vara helt beroende av honom för att få framgång. Det visade sig åtminstone att det var en fullt möjlig teori.

Visst var 110 % inte ens nära 100 %-igt i matchen, men Bandybanditerna visade ändå prov på mycket stabilt spel såväl framåt som bakåt. För säsongens andra nolla stod förstås allas vårs klippa Jesper, som minsann fick slita lite för resultatet mot slutet av drabbningen.

Detta resultat kommer förstås att ge Bandybanditerna en skjuts i tabellen, och framför allt en rejäl skjuts i målstatistiken. Nästa match är på onsdagen den 14:e mot Flumeride, som vi surt förlorade mot senast. Det blir tuffare - Men vi tar dom va?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu måste ju grupp 1 bevisa att de inte är sämre ;) Så nu vill man se att flumeride får storspö :D

Anonym sa...

Ja då j****r ska flumride få. Det var ett sjukt orättvist resultet i förra mötet, en match som vi dominerade totalt. Nu är vi laddade till tänderna med revanchlusta!

/Rogga